Η Siderina A.E.B.E

ιδρύθηκε το1991,αποτελεί συνέχεια της Siderina Carpeting Ε.Π.Ε και δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής και εισαγωγής χαλιών , μοκετών και συναφών ειδών.

Η Siderina Α.Ε.Β.Ε - Ανατόλια διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

με κεντρικές αποθήκες 3.000 τ.μ καθώς και γραφεία και εκθεσιακό χώρο 2.000 τ.μ.

Τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας, με εμπειρία 50 ετών στο χώρο και άριστη γνώση του αντικειμένου

καθώς και η παράδοση της εταιρίας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, έχουν εξασφαλίσει για την Siderina A.E.B.E μια ξεχωριστή θέση στον χώρο της. Η ανοδική πορεία στον κύκλο εργασιών της εταιρίας την κατατάσσουν στις ηγετικές εταιρίες του κλάδου ενώ η συνέπεια στην παράδοση και την ποιότητα την αναδεικνύουν ως την σίγουρη επιλογή για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις
Η έδρα μας

H Ιστορία μας

1991

Ίδρυση εταιρείας από τον κο. Ηλία Μαντζούκα.

1995

Διαμόρφωση δικτύου χονδρικής πώλησης με 232 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

2000

Νέες συμφωνίες με οίκους του εξωτερικού, φτάνοντας συνολικά στις 42 συνεργασίες. Ταυτόχρονα η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των επενδεδυμένων πατωμάτων (laminated floors) και συμμετέχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

2005

Η εταιρεία αναπτύσσει το ήδη εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεών της σε 325 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει τις καμπάνιες των προϊόντων της σε τηλεόραση και περιοδικό τύπο. Παράλληλα, προχωρά στην κατασκευή νέων σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων.

2010
Ολοκληρώνεται η μεταφορά της εταιρείας στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, εξοπλισμένες με υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο και ειδική μονάδα καθαριστηρίου. Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνονται οι εκδηλώσεις «3 Days Ανατόλια» για το δίκτυο των συνεργατών, με εισηγήσεις στελεχών, σεμινάρια με συμβούλους πωλήσεων και marketing, εκθέσεις και δειγματισμούς.
2015

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από τα νέα επιχειρηματικά δεδομένα, η εταιρεία προχωρά στην προσφορά πιο εξειδικευμένων λύσεων προς τους πελάτες της. Παράλληλα, ενισχύει τη δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, εξακολουθώντας να πρωτοπορεί στον κλάδο.

2020
Δημιουργία νέας πολιτικής αποκλειστικών συνεργατών και μετάβαση στην ψηφιακή εποχή με τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και την εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου συνεργατών.

Εγγραφείτε στo newsletter μας

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και όλα τα νέα προϊόντα μας.