Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει τα περίφημα χαλιά Ανατόλια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα χαλιά Ανατόλια αποτελούν για δεκαετίες «το πρώτο όνομα στα χαλιά», διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Τα χαλιά Ανατόλια είναι ιδιαίτερα προσεγμένα τόσο στην κατασκευή όσο και στο φινίρισμα. Δημιουργούνται από άριστα υλικά κορυφαίας ποιότητας, με χρώματα ανεξίτηλα και αντισκωρικά, και προσαρμόζονται κατάλληλα ώστε να κοσμούν τους Ιερούς Ναούς.

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικές σειρές χαλιών Ανατόλια για τους Ιερούς Ναούς. Η άνω των 40 ετών εμπειρία μας, ο σεβασμός μας στους εκκλησιαστικούς κανόνες και η δημιουργία και παραγωγή χαλιών που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εκκλησίας, μας καθιέρωσαν στην κορυφή των προμηθευτών χαλιών για
τους Ιερούς Ναούς.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά χαλιά με τον Δικέφαλο Βυζαντινό Αετό, η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε επιτρέπει τη δημιουργία του ξεχωριστού, μοναδικού ύφους που επιθυμεί να έχει η κάθε Εκκλησία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την καταμέτρηση των χώρων του Ιερού Ναού που πρέπει να καλυφθούν. Ακολουθεί η δημιουργία σχεδίου και η κατασκευή χαλιών ειδικών διαστάσεων. Στη συνέχεια οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των χαλιών ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

εξοπλισμός που διαθέτουμε μας επιτρέπει να είμαστε κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη, είτε για συντήρηση και επιδιόρθωση είτε για καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Εκτός από την τοποθέτηση η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό Τμήμα Συντήρησης που αναλαμβάνει οποιαδήποτε προσθήκη, επισκευή ή τροποποίηση απαιτηθεί. ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Το Τμήμα Καθαρισμού είναι πάντα στη διάθεσή σας για να παραλάβει, καθαρίσει και τοποθετήσει τα χαλιά στον Ιερό Ναό.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ

Δείτε τη λίστα με όλους τους ναούς που έχουμε συνεργαστεί!

Εγγραφείτε στo newsletter μας

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και όλα τα νέα προϊόντα μας.