Όροι Παράδοσης

Αποστολή

Η Αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με δικά μας μέσα στην περιοχή Αθηνών, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές με μεταφορική εταιρία λόγο του όγκου των εμπορευμάτων.

Για παραγγελίες άνω των 100,00 Ευρώ δεν υπάρχει χρέωση για την αποστολή  των εμπορευμάτων.

Το κόστος αποστολής εντός Αθηνών είναι 7.00€, ενώ για τις περιοχές εκτός Αθηνών 12,00 Ευρώ

Οι Αποστολές οι οποίες γίνονται με μεταφορική εταιρία (εκτός Αθηνών), παραδίδονται χωρίς επιπλέον χρέωση, στην είσοδο του κτηρίου που θα ζητήσει ο πελάτης.

Για οποιαδήποτε διαφοροποίηση του σημείου παράδοσης (π.χ. όροφος πολυκατοικίας), θα πρέπει ο πελάτης να επικοινωνήσει με την μεταφορική εταιρία, για τη δυνατότητα αυτή και το επιπλέον κόστος.

Ο χρόνος αποστολής για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης με τη χρήση μεταφορικής εταιρίας καθορίζετε από την μεταφορική. Η παράδοση είναι επιπλέον, σε νησιά είναι συνήθως 2-3 ημέρες,  στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1-2 ημέρες  εκτός δυσπρόσιτων περιοχών.

Με την αποστολή της παραγγελίας θα ενημερωθείτε από άνθρωπο της εταιρίας μας για τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρίας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας της.  

Εάν για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε πρόβλημα ή υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, (εκτός απεργιών ή αργιών), μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2771000.